Psy-Help Форуми
Psy-Help
Психологическа помощ и взаимопомощ 
Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори Потребителски групиПотребителски групи
ТърсенеТърсене ПотребителиПотребители
Вход Влезте, за да видите съобщенията си Профил Регистрирайте се
лекарства

Създайте нова тема   Напишете отговор    Psy-Help Форуми -> Депресия, Гняв и Стрес
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sade

МнениеПуснато на: Пон Фев 08, 2010 10:09 am    Заглавие: лекарства Отговорете с цитат

Здравейте!
Пиша за първи път в този форум. Видях, че тук сте запознати с много от проблемите и се опитвате да давате наистина полезни съвети, да помогнете Smile затова реших и аз да попитам за мнение. Предписаха ми Валдоксан след като отидох при психиатър и направих тест за депресия. Дали някои може да ми даде повече информация за това лекарство, как се отразява, нежелани ефекти и след колко време започва да действа положително. Разбира се при всеки ще се отрази индивидуално, но ако някои може да сподели някакъв опит ще ми бъде полесно Smile
Благодаря предварително Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Galka
Site Admin

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Фев 08, 2010 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей!
Единственото което открих за лекарството... е това Arrow http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:5z51e9BGP64J:www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/valdoxan/H-915-bg1.pdf+valdoxan&hl=bg&gl=bg&sig=AHIEtbQcDRqKXVrBb0DTRnH5lA8b9K6nbg

(Ако линковете не работят ще копирам целите текстове от докладите. В първия има "листовката")

Arrow http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:F-6ubY-lTEIJ:ec.europa.eu/enterprise/sectors/pharmaceuticals/documents/community-register/2007/2007011618129/anx_18129_bg.pdf+%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD&hl=bg&gl=bg&sig=AHIEtbR78aLmJTe2tEhFagWEJhOIch8uQg

Но ми се стори много странно Rolling Eyes Не можах дори листовка да намеря. Обикновено има публикувани листовки на всички лекарства...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Psy-Help Форуми -> Депресия, Гняв и Стрес

Informations
Страница 1 от 1    
Permissions:
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Идете на:  
Bottom Tabs MOD by reddog